Cocolabel AB

Västra Götalands län

Information

556563-8201 är organisationsnummer för företaget Cocolabel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cocolabel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Cocolabel AB finns i.

Cocolabel AB har varit registrerat sedan 1998-12-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cocolabel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Cocolabel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cocolabel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cocolabel AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7095650 eller genom brev på följande adress:
Fältspatsg. 5, 421 30, Västra Frölunda

Bolagets verksamhet är att äga och förvalta dotterbolag, förvalta och utveckla varumärke, handel med värdepapper, fastighets- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cocolabel AB och det är Renholm, Dan Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Renholm, Emelie Cecilia Anna som är född 1984 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor,