Tegelberg & Guth Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tegelberg & Guth Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Tegelberg & Guth Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tegelberg & Guth Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tegelberg & Guth Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Tegelberg & Guth Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tegelberg & Guth Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsslottsv. 20 B, 423 39, Torslanda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7111606.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tegelberg & Guth Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tegelberg & Guth Aktiebolag har idag 556563-3459 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tegelberg & Guth Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Tegelberg & Guth Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Guth, Alf Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegelberg, Ulwf Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Guth, Heinz som är född 1941 och har titeln Suppleant, Tegelberg, Olov Alexander som är född 1930 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.