Terminus Spedition och Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Terminus Spedition och Transport Aktiebolag ska trivas.

Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva internationell transport- och speditionsverksamhet, handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Terminus Spedition och Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Terminus Spedition och Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-640210.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Augustsson, Leif Stefan -Larsson, Caj Sigvald -Larsson, Carl Henrik.

De som är på något sätt har med Terminus Spedition och Transport Aktiebolag är Augustsson, Leif Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Augustsson, Leif Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Caj Sigvald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Abenius, Eva Heléne som är född 1960 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Terminus Spedition och Transport Aktiebolag har 556561-9672 som sitt organisationsnummer.