Matthörnan i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Matthörnan i Göteborg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Matthörnan i Göteborg AB är ett av dem. Statusen för Matthörnan i Göteborg AB är att Bolaget är aktivt.

Matthörnan i Göteborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Matthörnan i Göteborg AB ska trivas.

Matthörnan i Göteborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och handel med mattor, möbler och textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matthörnan i Göteborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Matthörnan i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Matthörnan i Göteborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-170655.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Matthörnan i Göteborg AB är Lennermar, Bengt Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennermar, Gun Petra som är född 1963 och har titeln Suppleant, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Matthörnan i Göteborg AB har 556560-6620 som sitt organisationsnummer.