Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB har haft sedan 1998-01-01. Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till E A Rosengrens g. 32, 421 31, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-495740.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB har idag 556559-7589 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB

Bolaget skall bedriva fastighetsvärderingar, fastighets- förvaltning, tekniska besiktningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Värderingsinstitutet i Västra Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nethander, Arne Valdemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nethander, Karin Lena som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Embäck, Nils Bertil Svante som är född 1951 och har titeln Suppleant, Porsö, Mats Evert som är född 1948 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .