PROMATICON Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

PROMATICON Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där PROMATICON Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PROMATICON Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PROMATICON Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. PROMATICON Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PROMATICON Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Engelbrektsg. 26, 411 37, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7780620.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PROMATICON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PROMATICON Aktiebolag har idag 556559-6920 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PROMATICON Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsutveckling. Bedriva handel med och industriell verksamhet. Äga och förvalta fast egendom och värdehandlingar samt förmedling av fastighets- och företagsöverlåtelser, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PROMATICON Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Selheden, Erik Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Selheden, Erik Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Glasin Selheden, Sara Annett som är född 1962 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .