MATIEU AB

Västra Götalands län

Information

MATIEU AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där MATIEU AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MATIEU AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MATIEU AB har haft sedan 1998-01-01. MATIEU AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MATIEU AB så kan ni göra det genom att skicka er post till August Barks g. 11, 421 32, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-453400.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MATIEU AB Privat, ej börsnoterat.

MATIEU AB har idag 556556-5693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MATIEU AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att direkt eller indirekt köpa, sälja och marknadsföra olika slag av alkoholfria drycker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MATIEU AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Antonijevic, Bojan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grgic, Zlatko som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olofson, Sten Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .