Sumo Business Development AB

Västra Götalands län

Information

Sumo Business Development AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Sumo Business Development AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sumo Business Development AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Sumo Business Development AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-03-30. Men sedan 1998-01-01 så har Sumo Business Development AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sumo Business Development AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7472100.

Göteborg arbetar för att bolag som Sumo Business Development AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sumo Business Development AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva marknadskommunikation, affärsutveckling, musikproduktion, driva handel med förlagsrättigheter, musikmasterrättigheter, inspelningsverksamhet med världen som marknad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sumo Business Development AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sumo Business Development AB och det är följande personer, Vilkas, Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennedy Vilkas, Suzanne Kathrine som är född 1965 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sumo Business Development AB är 556554-3724.