Rolf Steen Management AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Rolf Steen Management AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Rolf Steen Management AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Rolf Steen Management AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556553-2891.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-561970 alternativt besöka eller skicka post till Rolf Steen Management AB på följande adress Runhällsg. 23, 423 48, Torslanda.

Rolf Steen Management AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Rolf Steen Management AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Troglich, Christer Drazan som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri och konsultverksamhet inom rederi- och varvsnäringen. Bolaget skall bedriva teknisk ekonomisk konsultverksamhet för mekanisk industri. Bolaget skall bedriva handel med fast egendom och värdepapper. Bolaget skall bedriva verksamheter som är förenliga med de verksamheter som nämns ovan.