Probera Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom rekrytering, urval och organisationspsykologi samt personal- och chefsrekrytering jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Probera Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Probera Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1998-05-13 så skapades Probera Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Probera Aktiebolag har haft det sedan 2005-03-10.

Probera Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-10

556550-1714 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Probera Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Probera Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-165966 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Probera Aktiebolag är Lilie, Inga Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilie, Per Gustaf som är född 1979 och har titeln Suppleant, Christensen, Meit Christel som är född 1973 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .