Reportage i Väst AB

Västra Götalands län

Information

556548-5918 är organisationsnummer för bolaget Reportage i Väst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reportage i Väst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Reportage i Väst AB finns i.

Reportage i Väst AB har varit registrerat sedan 1997-11-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reportage i Väst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Reportage i Väst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reportage i Väst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reportage i Väst AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7584246 eller genom brev på följande adress:
Fyrtornsv. 3, 423 39, Torslanda

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta såväl fast som lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Reportage i Väst AB och det är Tvedberg, Johan Bertil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokemyr Tvedberg, Anneli Ulrika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Brunell, Jan Robert som är född 1964 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,