Bröderna Dahlbom AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighets förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Dahlbom AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Bröderna Dahlbom AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1997-09-18 så skapades Bröderna Dahlbom AB och företaget är har F-skattsedel Bröderna Dahlbom AB har haft det sedan 1998-01-01.

Bröderna Dahlbom AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556546-0507 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Bröderna Dahlbom AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Dahlbom AB så går det att nå dem via telefon på 031-102080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlbom, Bo Anders -Dahlbom, Ulf Jonas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Dahlbom AB är Dahlbom, Bo Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlbom, Ulf Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlbom, Bo Ingvar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .