Wilfast i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556544-8932 är organisationsnummer för bolaget Wilfast i Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wilfast i Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Wilfast i Göteborg Aktiebolag finns i.

Wilfast i Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-08-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wilfast i Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Wilfast i Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wilfast i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wilfast i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
St. Badhusg. 28 A, 411 21, Göteborg

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wilfast i Göteborg Aktiebolag och det är Wilson, Erik Sternhard Mattias som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilson, Karl Viktor Jonas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,