Körkortsspecialisten i Centrum AB

Västra Götalands län

Information

556543-5517 är organisationsnummer för verksamheten Körkortsspecialisten i Centrum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Körkortsspecialisten i Centrum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Körkortsspecialisten i Centrum AB finns i.

Körkortsspecialisten i Centrum AB har varit registrerat sedan 1997-07-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Körkortsspecialisten i Centrum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Körkortsspecialisten i Centrum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Körkortsspecialisten i Centrum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Körkortsspecialisten i Centrum AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8727616 eller genom brev på följande adress:
Hedåsg. 6, 412 53, Göteborg

Bolaget skall bedriva körkortsutbildning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Körkortsspecialisten i Centrum AB och det är Larsson, Ingela Yvonne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bokedal, Bengt Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokedal, Monica Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eva Monica som är född 1948 och har titeln Revisor,