Mjuk Biltvätt Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett företag som finns i Göteborg. I Mjuk Biltvätt Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kronlid, Per Henrik som är född 1972 och har titeln VD, Kronlid, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenbeck, John Nils Henning som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mangnäs, Sven Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Rydberg, Karl Axel Ingemar som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantGuide Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mjuk Biltvätt Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mjuk Biltvätt Sverige AB på telefon 031-262780.

Bolaget skall marknadsföra och sälja tjänster inom området biltvätt och bilvård, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mjuk Biltvätt Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mjuk Biltvätt Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Mjuk Biltvätt Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mjuk Biltvätt Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kronlid, Per Henrik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Mjuk Biltvätt Sverige AB har 556542-5757 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.