Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg är momsregistrerat sedan2003-02-13 och har organisationsnummer 556538-5712.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg på följande adress Aröds Industriv. 15, 422 43, Hisings Backa.

Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bengt Claesson och Bo Friman Fastighetsaktiebolag i Göteborg så sitter följande personer i styrelsen: , , Claesson, Kent Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant , Friman, Anna Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.