Hälsobutiken TROOFAH AB

Västra Götalands län

Information

Hälsobutiken TROOFAH AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Hälsobutiken TROOFAH AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Peter Oswald som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Osvald Ove Vilhelm som är född 1941 och har titeln Suppleant, Liffner Åkerblom, Sylvia Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsobutiken TROOFAH AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsobutiken TROOFAH AB på telefon 031-465110.

Bolaget skall bedriva detaljhandel hälsokost, kursverksamhet- rådgivning- massage- litteratur- musik inom hälsokostområdet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hälsobutiken TROOFAH AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hälsobutiken TROOFAH AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hälsobutiken TROOFAH AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Hälsobutiken TROOFAH AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsobutiken TROOFAH AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hälsobutiken TROOFAH AB har 556537-5002 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.