Advokatfirman Niklas Anderholm AB

Västra Götalands län

Information

Advokatfirman Niklas Anderholm AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Advokatfirman Niklas Anderholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderholm, Love Lennart Niklas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Påhlsson, Dan Axel Pontus som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Niklas Anderholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Niklas Anderholm AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Niklas Anderholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Niklas Anderholm AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Niklas Anderholm AB innehar ej F-skattsedel och Advokatfirman Niklas Anderholm AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Niklas Anderholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Niklas Anderholm AB har 556536-1762 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.