Mållinjen AB

Västra Götalands län

Information

Mållinjen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Mållinjen AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mållinjen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mållinjen AB har haft sedan 1997-01-01. Mållinjen AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mållinjen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Frölundaborgs Isstadion, 414 76, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7081680.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mållinjen AB Privat, ej börsnoterat.

Mållinjen AB har idag 556536-1739 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mållinjen AB

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Mållinjen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahdrian, Mats Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kellgren, Christer Alfons som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Steen, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .