WanTeam Consulting AB

Västra Götalands län

Information

WanTeam Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som WanTeam Consulting AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WanTeam Consulting AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-11-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Datav. 12A, 436 32, Askim. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WanTeam Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-284320.

Göteborg arbetar för att verksamheter som WanTeam Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WanTeam Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informations- teknologi företrädesvis föreslå, implementera och underhålla nätverk samt bedriva försäljning av datautrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WanTeam Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WanTeam Consulting AB och det är följande personer, Ytterström, Roland Gustaf som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kanold, Karl Jonas Christian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ursholm, Per-Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytterström, Leif Stefan Gustaf som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för WanTeam Consulting AB är 556535-7240.