Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revisions- och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag är Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisor, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantRevexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Synneby Revisionsbyrå Aktiebolag har 556533-9990 som sitt organisationsnummer.