Fuzz Media AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet, tidningsutgivning och reklamverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fuzz Media AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Fuzz Media AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1996-03-07 så skapades Fuzz Media AB och företaget är har F-skattsedel Fuzz Media AB har haft det sedan 1996-01-01.

Fuzz Media AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556530-3640 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Fuzz Media AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Fuzz Media AB så går det att nå dem via telefon på 031-7116806 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fuzz Media AB är Zachrisson, Ulf Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Zachrisson, Hasse Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .