C.S Riv och Håltagning AB

Västra Götalands län

Information

556529-8766 är organisationsnummer för bolaget C.S Riv och Håltagning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.S Riv och Håltagning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som C.S Riv och Håltagning AB finns i.

C.S Riv och Håltagning AB har varit registrerat sedan 1996-02-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C.S Riv och Håltagning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

C.S Riv och Håltagning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C.S Riv och Håltagning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med C.S Riv och Håltagning AB så kan ni göra det på telefon genom 031-3301510 eller genom brev på följande adress:
Importg. 19, 422 46, Hisings Backa

Bolaget skall bedriva betonghåltagning, rivningsarbeten, återvinning av byggnadsmaterial och uthyrning av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C.S Riv och Håltagning AB och det är Landqvist, Pär Ola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Säfvendahl, Sven Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Landqvist, Sylvia Carina Rosita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Säfvendahl, Christina Margaretha som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor