Svensk Dieselcleaning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Svensk Dieselcleaning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Svensk Dieselcleaning AB är ett av dem. Statusen för Svensk Dieselcleaning AB är att Bolaget är aktivt.

Svensk Dieselcleaning AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Svensk Dieselcleaning AB ska trivas.

Svensk Dieselcleaning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och produktion av reservdelar till fordonsindustri och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva konsulttjänster inom fordon och verkstadsindustri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Dieselcleaning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Svensk Dieselcleaning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Svensk Dieselcleaning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-727090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svensk Dieselcleaning AB är Fallström, Bengt Ingvald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallström, Bengt Niclas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallström, Rut Gunilla som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Svensk Dieselcleaning AB har 556528-8296 som sitt organisationsnummer.