Backa Terrassen AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva boende med omsorg och vård, förvaltning av fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Backa Terrassen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Backa Terrassen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-28 så skapades Backa Terrassen AB och bolaget är har F-skattsedel Backa Terrassen AB har haft det sedan 1996-01-01.

556524-2590 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Backa Terrassen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Backa Terrassen AB så går det att nå dem via telefon på 031-245560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Backa Terrassen AB är Stenslökken, Dag som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kindblad, Sture Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Frithiofsson, Ulrika Marina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor, .