Acke Jacobsson Revision AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Acke Jacobsson Revision AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Acke Jacobsson Revision AB är ett av dem. Statusen för Acke Jacobsson Revision AB är att Bolaget är aktivt.

Acke Jacobsson Revision AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-26. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Acke Jacobsson Revision AB ska trivas.

Acke Jacobsson Revision AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revisionsbyrå innebärande revision, ekonomiska konsultationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Acke Jacobsson Revision AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Acke Jacobsson Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Acke Jacobsson Revision AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7045154.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Acke Jacobsson Revision AB är Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Acke Jacobsson Revision AB har 556523-4266 som sitt organisationsnummer.