A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556522-5587.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-685137 alternativt besöka eller skicka post till A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB på följande adress Datav. 12 B, 436 32, Askim.

A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I A&A Arbetsplatsen i Göteborg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jidéus, Bengt Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra ergonomiskt utformade arbetsplatser för datorarbete samt utföra konsultarbete i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.