Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB. Det finns flera verksamheter som liknar Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-07-14 så har Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasag. 36, 411 24, Göteborg. Vi ni istället prata med Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB så kan ni göra det på 031-181800.

Bolaget skall äga och förmedla fastigheter och lokaler, handel med värdepapper, konst, antikviteter bilar, hälsoprodukter, kosmetiska produkter, medicinsk utrustning, dental utrustning, spel samt kioskverksamhet, konsultverksamhet inom redovisning. Vidare skall bolaget utföra behandlingar inom laserteknikområdet, såsom permanent hårreduktion och övriga skönhetsbehandlingar, tandblekning, ävensom idka utbildning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Marenius, Nils Stefan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kutics, Tuuli Fidji Yasmeen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hammarqvist, Ingrid Sigrid Maria som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Advanced Esthetic Skin Care Clinic i Väst AB har 556519-9758 som sitt organisationsnummer.