Häggstrands Elinstallationer AB

Västra Götalands län

Information

Häggstrands Elinstallationer AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Häggstrands Elinstallationer AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Häggstrands Elinstallationer AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Häggstrands Elinstallationer AB har haft sedan 1996-01-01. Häggstrands Elinstallationer AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Häggstrands Elinstallationer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fritidsv. 8, 433 49, Partille men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-444460.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Häggstrands Elinstallationer AB Privat, ej börsnoterat.

Häggstrands Elinstallationer AB har idag 556519-3157 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Häggstrands Elinstallationer AB

Bolaget skall utföra elinstallationer och service av svag- och starkströmsanläggningar samt handla med fastigheter och värdepapper, utföra elektriska reparationer av handverktyg samt på installationer i fastigheter och byggnader, idka handel av elektrisk apparatur såsom elverktyg, hushållsartiklar och byggvaror samt handel med dess tillhörande maskiner. Utbildning, utveckling och rådgivningsverksamhet inom ovanstående områden. Handel med trycksaker, konst ädelmetaller och kuriosa. Import, export, uthyrning oc handel med byggmaskiner och motordrivna fordon såsom bilar och båtar, samt handel med dess tillbehör. Personaluthyrning och entreprenad till verksamhet inom ovanstående områden. Äga och förvalta fast och lös egendom, värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Häggstrands Elinstallationer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattiasson, Claes-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Ingrid Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .