Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-12. Men sedan 1996-01-01 så har Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mässans g. 18, 412 51, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-188024.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag och det är följande personer, Bokelund, Eva Charlotte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokelund, Curt Nils Emil som är född 1927 och har titeln Suppleant, Lindström, Georg Bilock som är född 1944 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokatfirman Charlotte Bokelund Aktiebolag är 556519-1227.