eMeMTe Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns eMeMTe Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. eMeMTe Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

eMeMTe Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556515-4548.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-634550 alternativt besöka eller skicka post till eMeMTe Förvaltning Aktiebolag på följande adress Kruthusg. 17, 411 04, Göteborg.

eMeMTe Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I eMeMTe Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Linnarby, Klaes Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva uthyrning av maskiner och inventarier inom direktreklambranschen. Äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.