Barnläkarbilen i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556515-0207 är organisationsnummer för verksamheten Barnläkarbilen i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barnläkarbilen i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Barnläkarbilen i Göteborg AB finns i.

Barnläkarbilen i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1995-06-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barnläkarbilen i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Barnläkarbilen i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Barnläkarbilen i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Barnläkarbilen i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8999500 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 31, 413 04, Göteborg

Bolaget skall befrämja individers eller gruppers medicinska och psykosociala hälsa och utveckling, dels via medicinska konsultationer dels via utbildningar och övriga andra konsultinsatser.Vidare skall bolaget handla och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Barnläkarbilen i Göteborg AB och det är Möller, Jan Christian Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kristina Ingeborg A-M som är född 1948 och har titeln Suppleant, Linderoth, Lars-Ove som är född 1956 och har titeln Revisor, Revinova Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,