Mäklarfirman Tor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Mäklarfirman Tor Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mäklarfirman Tor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mäklarfirman Tor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mäklarfirman Tor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mäklarfirman Tor Aktiebolag ska trivas.

Mäklarfirman Tor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, konsult- verksamhet inom byggnad och marknadsföring, handel med samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarfirman Tor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Mäklarfirman Tor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Mäklarfirman Tor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-814010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mäklarfirman Tor Aktiebolag är Stumpe, Tor Willi Ernst som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Greger som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Enar Sven-Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, .

Mäklarfirman Tor Aktiebolag har 556514-4523 som sitt organisationsnummer.