Safety Line Security Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Safety Line Security Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Safety Line Security Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Safety Line Security Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Safety Line Security Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Safety Line Security Aktiebolag ska trivas.

Safety Line Security Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med grossistförsäljning av säkerhetssystem för person- och egendomsskydd och omfattas av brandvarningssystem, brandlarm, inbrottslarm med tillhörande kringkomponenter samt konsultation i anslutning härtill.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Safety Line Security Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Safety Line Security Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Safety Line Security Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-652285.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Safety Line Security Aktiebolag är Henning, Anders Harry som är född 1958 och har titeln VD, Henning, Anders Harry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gazielly, Jean-Francois som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Hans Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisor, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Safety Line Security Aktiebolag har 556512-6967 som sitt organisationsnummer.