Pick a Pack AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Pick a Pack AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pick a Pack AB är ett av dem. Statusen för Pick a Pack AB är att Bolaget är aktivt.

Pick a Pack AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-04-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pick a Pack AB ska trivas.

Pick a Pack AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva caférörelse, restaurangrörelse samt kioskrörelse, hålla djurpark, utveckla, tillverka och försälja varuautomater och energidrycker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pick a Pack AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Pick a Pack AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Pick a Pack AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-250840.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pick a Pack AB är Vatavuk, Ivica Daniel som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Egerbladh, Jonny Robin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Midenjak, Zvonimir som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vatavuk, Branislav som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Pick a Pack AB har 556512-4061 som sitt organisationsnummer.