Brännö Värdshus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet som café, bageri, restaurang, butik, pensionat, hotell, konferens och konsultationer, rådgivning inom spedition och transport samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brännö Värdshus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Brännö Värdshus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1995-04-06 så skapades Brännö Värdshus Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Brännö Värdshus Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Brännö Värdshus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556511-1076 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Brännö Värdshus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Brännö Värdshus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-970478 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granström, Gustaf Lars-Göran -Granström, Siw Angelica Kristina -Granström, Thomas Mats Gustav

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brännö Värdshus Aktiebolag är Granström, Gustaf Lars-Göran som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Siw Angelica Kristina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Thomas Mats Gustav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Vera Solveig Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.