MetroTel Väst AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och MetroTel Väst AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och MetroTel Väst AB är ett av dem. Statusen för MetroTel Väst AB är att Bolaget är aktivt.

MetroTel Väst AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som MetroTel Väst AB ska trivas.

MetroTel Väst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom telekommunikation, försäljning av teleutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MetroTel Väst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MetroTel Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med MetroTel Väst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-450245.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eek, Lars Percy -Persson, Lars Peter.

De som är på något sätt har med MetroTel Väst AB är Persson, Lars Peter som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Lars Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mentor, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eek, Lars Percy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jovanovic, Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Göran Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotThalenius, Claes som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

MetroTel Väst AB har 556510-7637 som sitt organisationsnummer.