InterNordic, Charl Malan AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter InterNordic, Charl Malan AB. Det finns flera företag som liknar InterNordic, Charl Malan AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

InterNordic, Charl Malan AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-02-03 så har InterNordic, Charl Malan AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är InterNordic, Charl Malan AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med InterNordic, Charl Malan AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tycho Brahes g. 25, 415 17, Göteborg. Vi ni istället prata med InterNordic, Charl Malan AB så kan ni göra det på 0303-12314.

Bolaget skall bedriva kurs- och utbildningsverksamhet inom förhandlingsteknik för personer på chefsbefattning samt försäljning av kurslitteratur. Bolaget skall även bedriva handel och förvaltning av fastigheter. Bolaget skall också bedriva leasingverksamhet och uthyrningsverksamhet främst leasing av bilar, kontorsutrustning, kontorsinredning, containers och fritidsbåtar. Handel med konst, antikviteter och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malan, Kim Charl som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malan, Moa Helena som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Malan, My Maria som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

InterNordic, Charl Malan AB har 556507-4043 som sitt organisationsnummer.