Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik)

Västra Götalands län

Information

556506-0414 är organisationsnummer för företaget Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) finns i.

Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) har varit registrerat sedan 1995-01-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Bo Claes Håkan -Sandberg, Peter Joakim

Vill ni komma i kontakt med Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) så kan ni göra det på telefon genom 08-7231546 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 20, 111 51, Stockholm

Bolaget skall bedriva handel med grammofonskivor, CD, DVD och CD Rom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Din CD i Sverige Aktiebolag (Bengans Skivbutik) och det är Erlandsson, Bo Claes Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Jan Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,