Ellermore AB

Västra Götalands län

Information

556505-8814 är organisationsnummer för företaget Ellermore AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ellermore AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Ellermore AB finns i.

Ellermore AB har varit registrerat sedan 1995-02-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ellermore AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ellermore AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ellermore AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ellermore AB så kan ni göra det på telefon genom 031-608460 eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 29, 411 08, Göteborg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring samt kapital- och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ellermore AB och det är Ristoff, Carola Helén som är född 1965 och har titeln VD, Ristoff, Carola Helén som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lans, Sture Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Björn Erik Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnbratt, Gunilla Fredrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor