M2B i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fotografering och utbildning inom media- branschen, produktion inom film, reklamproduktion samt konsultverksamhet inom reklam, marknadsföring, tidnings- produktion, kommunikation och datorer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M2B i Göteborg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är M2B i Göteborg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1995-02-03 så skapades M2B i Göteborg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel M2B i Göteborg Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

M2B i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556505-7345 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är M2B i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med M2B i Göteborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7740500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom M2B i Göteborg Aktiebolag är Bergsten, Knut Verner som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Karin Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .