Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556505-3468 är organisationsnummer för verksamheten Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB finns i.

Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1995-01-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-17.

Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0404384 eller genom brev på följande adress:
Salviag. 91, 424 40, Angered

Bolaget skall bedriva ekonomiska och administrativa konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars-Olof Persson Konsulter i Göteborg AB och det är Persson, Lars-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirblad Persson, Lena Marita E. som är född 1957 och har titeln Suppleant, Berntsson, Birgitta Ingeborg som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,