PK Solutions AB

Västra Götalands län

Information

556504-4566 är organisationsnummer för bolaget PK Solutions AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PK Solutions AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som PK Solutions AB finns i.

PK Solutions AB har varit registrerat sedan 1995-01-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PK Solutions AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

PK Solutions AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PK Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PK Solutions AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sveag. 5, 440 30, Marstrand

Bolaget ska bedriva revision, redivisningskonsulationer, förvaltning och handel med värdepapper, ekonomisk konsultverksamhet samt äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PK Solutions AB och det är Gustafsson, Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Erik Sture som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Bengt Svante Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,