Ale Larm & Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av larm samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ale Larm & Teknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Ale Larm & Teknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1995-02-10 så skapades Ale Larm & Teknik Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556504-1778 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Ale Larm & Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ale Larm & Teknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ale Larm & Teknik Aktiebolag är Nicander, Hildur Elisabeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsen, Kjetil Vidar Nicander som är född 1979 och har titeln Suppleant, Olsmats, Björn Theodor som är född 1938 och har titeln Revisor, Björn Olsmats AB som är född och har titeln Revisor, .