Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-12-15 så har Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-12-28 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Änggårdsg. 9, 413 19, Göteborg. Vi ni istället prata med Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag så kan ni göra det på 031-447380.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik med specialinriktning ortopedi, handel och förvaltning av fastigheter, samt handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Linder, Tore som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Eva Ingeborg som är född 1947 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tore Linder Läkarpraktik Aktiebolag har 556501-1961 som sitt organisationsnummer.