Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556500-9973.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-213088 alternativt besöka eller skicka post till Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB på följande adress Artillerig. 18, 415 03, Göteborg.

Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Gamlestadens Perfect Cykel & Motor AB så sitter följande personer i styrelsen: , Helgesson, Siv Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med cyklar och mopeder samt reparationer av dito.