Aktiebolaget Kode Finans

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Aktiebolaget Kode Finans är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Kode Finans är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Kode Finans är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Kode Finans är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Kode Finans ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta resebyråer, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Kode Finans är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Aktiebolaget Kode Finans Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Kode Finans så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Kode Finans är Sidsten, Stefan Reinhold Valentin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidsten, Anna Gunilla Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Revisor, Olsson, Rolf Göran som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Kode Finans har 556499-6253 som sitt organisationsnummer.