Tenson AB

Västra Götalands län

Information

Tenson AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Tenson AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tenson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Tenson AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-11-24. Men sedan 1995-01-01 så har Tenson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ekonomiv. 2, 436 33, Askim. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tenson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-688300.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Tenson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tenson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av konfektionsvaror, företrädesvis för fritidsändamål, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tenson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Ödbring, Lars Markus i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tenson AB och det är följande personer, Ödbring, Lars Markus som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Löfqvist, Johan Stefan som är född 1973 och har titeln Extern VD, Oftedal, Ole Johan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kamal, Samir som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Tommy Kurt Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Koskinen, Vesa Veikko som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES.Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Pär Thomas som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Tenson AB är 556499-4936.