Waytech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka konsult- och utvecklingsverksamhet med inriktning på projekt i utvecklingsländer och affärsutveckling för företag och andra organisationer i Sverige jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Waytech Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Waytech Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1994-12-07 så skapades Waytech Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Waytech Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Waytech Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556498-5777 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Waytech Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Waytech Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7048560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Waytech Aktiebolag är Torell, Hans Wilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nihleen, Nils Åke Johan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nihleen, Bengt Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Rosén, Johan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .