Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556497-7246.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0522-23920 alternativt besöka eller skicka post till Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag på följande adress Grinneröds Backa 678, 459 91, Ljungskile.

Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kustmarkens Hundtjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jönsson, Rolf Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva dressyr av ledarhundar och tjänstehundar och därmed förenlig verksamhet.